بحران بی آبی از شهرکرد به ارومیه، لرستان، همدان و سمنان رسید

بحران بی آبی از شهرکرد به ارومیه، لرستان، همدان و سمنان رسید

آسونیوز- در حالی که مردم شهر کُرد در چهارمحال و بختیاری، قریب به دو هفته ی متوالی از بی آبی رنج می برند و در همین زمینه دست به تجمعات گسترده اعتراضی زده اند، بحران بی آبی دیگر نقاط ایران از جمله در همدان، بخش هایی از لرستان و ارومیه را نیز در برگفته است.

انتشار ویدیوکلیپ هایی در شبکه های اجتماعی در اقصی نقاط ایران همچون ارومیه، نشان از بحران بی آبی در این شهرستان و برخی از نواحی در تابعیت آن دارد.

مسئولین حکومتی در لرستان، از جمله در شهرهای پلدختر و انجیرستان و برخی دیگر از نقاط این استان، با اعتراف به بی آبی و کم بود آب شرب در نقاط ذکر شده، بحران کمبود آب را تائید کردند.

ساکنین استان های سمنان و همدان نیز طی روزها و هفته های اخیر از مردادماه جاری، از کمبود آب و بحران آبی در رنج و عذاب بوده اند.

لازم به توضیح است که، علیرغم هشدارهای مکرر کارشناسان حوزه ی آب در خصوص بحران بی آبی، دولت رییسی و دیگر روسای ادوار گذشته دولت و مجلس هیچ اقدام جدی و برنامه ای هدفمند و جامع برای برون رفت از این بحران ارائه نکرده اند.


335 بار دیده شده‌‌


PM:12:43:21/08/2022